Hirdetés

Ha ilyen lenne a Pokémon, már rég betiltották volna

|

Felejtsd el a mókás zsebszörnyeket, ez a videó egészen másról szól.

Hirdetés

Nem vagyok az animék nagy szakértője, csak tisztes távolságból figyeltem eddig a műfajt, de az Elfen Liedet ismerve tudom, hogy vannak beteg dolgok a hatalmas szemeken túl. A Pokémon eddig nem tartozott ezek közé. Eddig.

Hirdetés

A Netflix Castlevania sorozatán és a készülő Devil May Cry animációs sorozaton producerként dolgozó Adi Shankarnak köszönhetjük az alábbi videót, ami a The End of Pokémon címet kapta. Ebben a világban Pikachu meghalt, Ash pedig felesküdött, hogy kiszabadítja a rabságban élő pokémonokat.

Az animációt az az Angry Metal Studios jegyzi, akik a Punisherből és a Judge Dreddből is csináltak hasonló rövidfilmeket. Csak remélni tudom, hogy ez nem fog visszaköszönni a rémálmaimban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)