Hirdetés

Saját anime sorozatot kap az Ingress, a Pokémon GO fejlesztőinek első játéka

|

A Niantic az Ingressből tanultakra alapozva építette fel a Pokémon GO-t, most pedig az Ingress kap egy folytatást a Pokémon GO-ból tanultakra alapozva.

Hirdetés

Az Ingress diadalmenete az Ingress: The Animation sorozattal kezdődik, ami idén ősszel indul a Netflixen. A szériáért olyan legendák felelnek, mint a Neon Genesis: Impacts rendezője, Yuhei Sakuragi és a Neon Genesis Evangelion művészeti vezetője, Takeshi Honda.

Hirdetés

A sztori két főhős kalandjait követi majd: Sarah és Makoto mindketten új különleges képességekre tettek szert a játékból ismert különleges anyagnak köszönhetően. Erőik segítségével igyekeznek elkerülni az új főgonoszt, Jacket, akinek megvannak a maga céljai a különleges anyaggal. Mindeközben belecsöppenünk majd a játék két frakciójának harcába is.

Az anime sztorija szorosan kapcsolódik majd az Ingress új verziójához, az Ingress Prime-hoz. Az AR játék folytatásáról még keveset tudni, de a Niantic szeretne egy könnyebben megközelíthető, izgalmas élményt kínálni, ami mind veteránoknak, mind új ügynököknek érdekes lehet.

Az Ingress Prime valamikor idén októberben fog megjelenni. Mindeközben egyébként a Niantic egy Harry Potter játékon is dolgozik. Kíváncsian várjuk, hogy melyikkel játszhatunk előbb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)