Hirdetés

Pokémon: I Choose You - megjött az első angol nyelvű előzetes

|

Az Ash és Pikachu ismerkedését bemutató film angol nyelvű verziója hamarosan a mozikba kerül, ennek örömére pedig kaptunk egy trailert is belőle.

Hirdetés

A Pokémon: I Choose You Ash utazásának elejéről mesél. Hősünk pizsiben rohan a professzorhoz, mert elaludta a Pokémon osztást, és már csak a sárga egér maradt neki kezdő szörnynek. A sztori innen indul, és bár sokunk ismeri már a cselekményt, most újrarajzolva, új karakterekkel megkeverve kapjuk meg a klasszikus mesét.

A japán változat már a nyáron megjelent, de még idén ősszel az angol nyelvű vetítések is megkezdődnek. Ennek örömére jött az új trailer:

A premier örömére a Pokémon Sun & Moon játékosok kapnak egy különleges sapkás Pikachut. A Pokemon.com oldalon szeptember 19-től fognak felbukkanni a kódok, amiket a lenti 6 változat valamelyikére lehet beváltani.

A filmet csak limitált mennyiségben vetítik majd mozikban a tengeren túlon, idővel a Disney XD csatornán nézheti majd meg mindenki, de ennek dátuma még nem ismert. Mi valószínűleg akkor láthatjuk majd először a mozit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)