Hirdetés

Tudjuk, mikor jön a következő Pokémon film

|

A következő Pokémon film visszavisz bennünket az alapokhoz, és bemutatja Ash első néhány napját a Pokémon-mesterré válás útján. Most már azt is tudjuk, hogy mikor kerül sor erre.

Hirdetés

A Pokémon: I Choose You egy szerelmeslevél a franchise rajongóinak. Az anime első évadának egy részét dolgozza majd fel, és gondolja újra. A sztori szerint visszatekintünk Ash és Pikachu első néhány közös napjára, ami ha jól emlékszem leginkább rengeteg villámcsapással, és egy duzzogó egérrel telt.

A film kapott két új trailert, melyek közül az egyik a mohón áhított premier dátumát is elárulja. Ha minden igaz, akkor japánban július 15-én lesz a bemutató, az európai és amerikai start valamikor ezután remélhető.

A fenti reklámon túl azért kaptunk egy rendes trailert is, amibe már pár mellékszereplő, és egy ismerős duó is belefért. Remélem készek vagytok a harcra, és vele a kudarcra.

Ezt a filmet azoknak is érdemes lesz megnézni, akik kihagyták az elmúlt évek új Pokémon sorozatait. Ez kifejezetten a régi rajongóknak szól, nem csoda tehát, hogy alig várom, gondolom vagyunk még ezzel így egy páran, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)