Hirdetés

Megérkezett az első kedvcsináló a legújabb Pokémon-filmhez

|

Egy rövid, de lényegre törő ízelítő vetíti előre egy ikonikus Pokémon visszatérését.

Hirdetés

Továbbra is gőzerővel bővül a Pokémon-franchise, milliók legnagyobb örömére. Az elmúlt évek Pokémon filmjei szinte egytől-egyig a franchise gyökeréig visszanyúlva mesélték el a világhírű anime korai történéseit. A nosztalgikus koncepció a soron következő filmet is meghatározza majd, hiszen hosszú évek után Mewtwo-t is újra láthatjuk hamarosan.

Hirdetés

A tagadhatatlanul japán, Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back EVOLUTION című animációs filmhez meg is érkezett az első nagyon rövid, de hatásos kedvcsináló, lessétek meg:

A tartalom és a cím elég erősen arra enged következtetni, hogy az új film a Pokémon-franchise legelső filmjét, a hazánkban is egykor népszerű Mewtwo Strikes Back-et fogja egy új oldaláról megközelíteni. A várható Japán megjelenés 2019. július 12-ére tehető, így a rajongóknak van még bőven idejük ismételni a korábbi filmekkel, animékkel.

Kinek dobbant meg a szíve a kacifántos, de nosztalgikus cím hallatán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)