Hirdetés

Pokémon - mit szólnátok egy élőszereplős filmhez?

|

A jelek szerint a legnagyobb hollywoodi stúdiók küzdenek azért, hogy megszerezzék a Pokémon film jogait.

Hirdetés

A Pokémon franchise idén ünnepli 20. születésnapját, amelyet olyan játékokkal ünnepelnek, mint a kifejezetten jól sikerült Pokkén Tournament, a Pokémon GO vagy épp a Pokémon Sun & Moon.

A jelek szerint azonban nemcsak a videojátékok terén akarnak újítani, hanem a mozivászonra is visszahoznák a szűrmókokat. A Pokemon Company egy nagy költségvetésű, egész estés mozit próbál tető alá hozni, amelyre azonnal jelentkezett is a Warner Bros., és mivel több animációs Pokémon filmet is csináltak, sokan azt hitték, hogy meg is született a megállapodás.

A jelek szerint azonban úgy tűnik, hogy a Legendary túllicitálta őket, így ők készíthetik el a filmet, azonban az aukciót egyelőre nem zárták le. A két stúdió párharcához a Sony is csatlakozott, akik szintén nagyon szeretnék a jogokat. Kíváncsian várjuk, végül kinek a logója kerül a stáblistába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)