Hirdetés

Pokémon - megjött az új anime első trailere, benne Ash új haverjával

|

A főszereplő ezúttal is új dizájnt kap, ami sokak számára egy felüdülés lesz a Sun & Moon széria fura megvalósítása után.

Hirdetés

Ash villámszerű vonalai az előző szériában serdülőbajuszra finomodtak, ami sokaknak nem tetszett. Még mindig nem tart ott a dizájn, mint az X/Y-ban, de köszönhetően annak, hogy a szemeit és az arcformáját rendbe tették, már sokkal emészthetőbb lett az összhatás.

Hirdetés

A főszereplőn kívül azért sok minden más is változni fog a hamarosan induló Pokémon: Sword & Shield animében. Ash például egy új havert is kap, akit Gounak hívnak, és legjobb barátjával, Scorbunnyval azért kelt útra, hogy elfogjon egy Mewt. A srácok együtt fogják bejárni a játékokban is szereplő új, Galar nevű régiót, és együtt fognak vadászni majd az ottani a cukiságokra.

Túl sok részletet egyelőre nem jelentettek be a sorozat kapcsán, ami tekintettel a játék megjelenésének közelségére, abszolút érthető. Várunk türelemmel és izgalommal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)