Hirdetés

Pokemon-rajongók, kapaszkodjatok: lehet, hogy elbúcsúzhatunk Ashtől

|

Megtörtént az elképzelhetetlen: mindent megnyert, amit megnyerhetett. Kérdés, hogy merre tovább.

Hirdetés

Alig adták le Japánban az aktuális Pokemon-sorozat, az Ultimate Jorneys legutóbbi epizódját, a rajongók elárasztották az internetet, hogy együtt megfejtsék, mi jöhet most. Ash útja ugyanis a jelek szerint a végéhez közeledik. Nem történt tragédia, sőt: a legfrissebb rész éppen hogy arról szólt, hogy 

Ash Ketchum megnyerte a Pokémon World Coronation Seriest, azaz a világ legjobb edzője lett.

Ehhez Leont kellett megvernie egy még pokemonos mércével is izzasztó meccsen, amelynek végső fázisában Pikachu csapott össze Charizarddal. Csapatában volt még Dracovish, Gengar, Sirfetch'd, Lucario és Dragonite.

Hirdetés

Az Ultimate Jorneys sorozaton egyébként is érződik, hogy egyfajta lezárásnak szánják: az animék 25 éves történetéből szinte minden fontos karakter felbukkant, akár egy cameo erejéig, akár fontosabb szerepben: Brock, Misty, May, Max, Cilan és Dawn is. Tekintve, hogy mindeddig két biztos pontra támaszkodott a sorozat, Pikachura és arra, hogy Ash sosem lehetett igazi mester, a mostani győzelem kissé keserédes, elképzelhető ugyanis, hogy ezzel véget ér az eddigi főszereplő útja.

Az epizód egyelőre japánul elérhető, a feliratokra is várni kell.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)