Hirdetés

Pokolinak tűnik a Jude Law-val érkező Star Wars-sorozat forgatása

|

Egy friss jelentés szerint a Star Wars: Skeleton Crew forgatása nehézkesebb, mint az összes többi Csillagok háborúja-produkcióé együttvéve.

Hirdetés

A Disney még májusban harangozta be, hogy A mandalóri, az Obi-Wan Kenobi, a Boba Fett könyve és az Andor után egy másik élőszereplős Csillagok háborúja-sorozatot is kapunk, amely Star Wars: Skeleton Crew címen érkezik, és Jude Law alakítja a főszereplőjét.

A szériáról eddig annyit lehetett tudni, hogy A Jedi visszatér és Az ébredő Erő eseményei közötti évtizedekben játszódik majd, és egy Star Wars világába oltott, Kincsvadászok-szerű kalandos sztorit mesél el. Az SW-benfenntesnek számító Jason Ward, a MakingStarWars.net szerzője most egy új beszámolóval jelentkezett a sorozatról, amely biztató és kevésbé biztató állításokkal szolgál.

Hirdetés

Ami az utóbbiakat illeti, Ward meg nem nevezett belsős forrásai szerint a forgatás keményebb, mint az összes többi Star Wars-produkcióé együttvéve, sok a feszültség, a stábtagok elégedetlenek, ezért gyakran cserélődik a személyzet.

"Számos történetet hallottam már stábtagok távozásáról és stábtagok érkezéséről, akik a produkciót elhagyó emberek helyére léptek. Néhányan annyira frusztráltak voltak, hogy azt állítják, soha többé nem fognak Star Wars-projekten dolgozni. [...] A produkció ütemterve kimerítő volt, a stáb pedig alulértékeltnek, eldobhatónak érezte magát, és hiányolta a tiszteletet. Voltak vezetői váltások, és az utóbbi időben eléggé lecsökkent a morál."

- írja Ward, akinek a forrásai ugyanakkor leszögezték, hogy a Skeleton Crew minősége nem fogja megsínyleni a problémákat. A balhékon túl a jelentés a széria tartalmára is kitér: a poszt alapján Jude Law egy tanárt fog alakítani, aki egy afféle tanulmányi kirándulásra indul egy csapat diákkal a Star Wars-univerzumon keresztül. Az útjuk mindenféle kalandon át vezet, miközben megpróbálják felderíteni a Nightsisters-klán eredetét. Ez a csoport A klónok háborújából és a Jedi: Fallen Orderből lehet ismerős, a sorozatban látható éjnövérek viszont egy különálló ágat képviselnek majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ward egy fotóra is rápillanthatott, amelyből arra tippel, hogy a Skeleton Crewban számos idegen faj is feltűnik, köztük a weequayokkal, a baradákkal, a mon calamarikkal és a rodiaiakkal. A szerző szerint az egyik karakter nagyon hasonlít A klónok háborújában és a Lázadókban is feltűnt Hondo Ohnakára, de nem meri biztosra mondani, hogy tényleg őt látta. A pletykák szerint a Skeleton Crew és a szintén 2023-ban érkező Ahsoka-széria cselekménye egy ponton keresztezheti is egymást, ahogy azt A Mandalóri és a Boba Fett könyve esetében is láttuk.

Mindent összegezve kifejezetten érdekes, formabontó koncepciónak tűnik a Jude Law-féle Star Wars-kaland, így nagyon reméljük, hogy tényleg nem lesznek befolyással a végeredményre az állítólagos forgatási nehézségek .

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)