Hirdetés

Pont akkor térnek vissza a Marvelhez Daredevil jogai, mikor a Pókember 3-at forgatják

|

Véletlen lenne az időzítés, vagy ez egy újabb jel arra, hogy Daredevil, avagy a Fenegyerek fel fog bukkanni a harmadik Pókember moziban?

Hirdetés

A Netflix-féle Marvel sorozatok elkaszálása után még nem szálltak vissza egyből az ott bemutatott hősök adaptálási jogai a Marvel Studioshoz. Annak érdekében, hogy a szakítás ne végződjön egy csúnya, és minden bizonnyal meglehetősen hosszú jogi csatározással, a Marvelnek meg kellett várni, míg újra hivatalosan is használhatják a szóban forgó sorozatok szuperhőseit, például Daredevilt. 

Nos, a várakozásnak vége, novemberben újra a Marvel kezében van Matt Murdock sorsa, aki így már gond nélkül szerepelhetne akár a harmadik Pókember filmben is, amelyet a Sony és a Marvel Studios közösen forgat.

Hirdetés

Pókember és Daredevil, avagy Fenegyerek hosszú közös múlta tekinthet vissza a Marvel Comics füzeteiben. Mindkét hős New York utcáin tevékenykedik, és nem kifejezetten kozmikus fenyegetésekkel számolnak le, hanem a hétköznapi bűnözőkre is figyelnek, a sarki bolt kirablását is megakadályozzák, ha épp a környéken járnak. 

18 hónappal a Netflixes Daredevil széria elkaszálása után immár a jogi lehetőségek is adottak ahhoz, hogy a jelenleg is forgó, egyenlőre még cím nélküli Pókember 3-ban a nagyvásznon is megtörténjen a találkozás, és együtt harcolhasson Fenegyerek és Peter Parker. Charlie Cox, aki netflixes sorozatban a vörös szerkós szuperhős alakította nemrég azt nyilatkozta, hogy szerinte ő személy szerint nem fog visszatérni, tehát a Marvel/Disney nem vele képzeli a folytatást. Aztán persze ki tudja, lehet hogy csak meglepetést akar nekünk okozni a stúdió. 

Ti örülnétek, ha Fenegyerek is felbukkanna végül a Pókember 3-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)