Hirdetés

Az ifjú Potter iskolába menetelének napján úgy fedezhetjük fel a Roxfortot, ahogy még soha

|

A Harry Potter-rajongók egyik legkedveltebb weboldalán már a híres varázslóiskolát is körbejárhatjuk.

Hirdetés

A Pottermore számos mókát és érdekességet tartogat a Rowling világáért rajongóknak, így például interaktív módon újra átélhetik a könyvek egyes fejezeteit, bekerülhetnek a Roxfort valamelyik házába, és most már akár közelebbről is megnézhetik a kastélyt, illetve a környező területeket.

Hirdetés

Különleges napnak számít a mai a Harry Potter-rajongók körében, ugyanis a könyv és az utolsó film befejező jelenete is ezen a napon játszódott, amikor is Harry és Ginny először küldték a Roxfortba egyik gyermeküket, Albus Perselus Pottert. Így érthető, hogy a Pottermore pont ezt a napot választotta a Hogwarts Experience leleplezésére.

Az új funkcióval mostantól bárki felfedezheti az iskola külső területeit, barangolhat a Tiltott Rengetegben, de akár a kviddicspályára is ellátogathat. A különféle helyszíneken leírásokat is fogunk találni magáról a helyről, illetve megtudhatunk egy-két érdekességeket is róluk, valamint arról, hogy milyen események zajlottak ott.

Ha belevágnátok a kalandba, akkor nincs más dolgotok, mint regisztrálni a Pottermore-ra, majd kezdődhet is a felfedezés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)