Hirdetés

Power Rangers - befutott a nemzetközi trailer

|

A Power Rangers legújabb trailerében ugyan új jeleneteket nem találunk, de az előzetes felhívja a figyelmünket egy érdekes változásra.

Hirdetés

Az újragondolt Power Rangers márciusi bemutatója már nincs olyan őrült messze, szóval lassan talán ideje lenne egy új előzetesnek, de egyelőre csak az első kedvcsináló egy rövidebb, újravágott változatát kaptuk meg. Ez viszont kiemel egy látványos változtatást az új dizájnnal kapcsolatban.

A Rangerek ugyan a Dean Israelite rendezésében készülő filmekben is az úgynevezett Power Coinokból nyerik az erejüket, amik a felére rövidített videóban is nagyjából ugyanannyit szerepeltek, mint az eredeti trailerben. Így nehéz nem észrevenni, hogy a korábban látott, valódi pénzérmékhez hasonló dizájn helyett az új művészeti irány alapján inkább egyfajta sci-fi kövülethez hasonlítanak a szupererőt biztosító tárgyak.

Nektek eddig hogy tetszik az újragondolt Power Rangers?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)