Hirdetés

Power Rangers - Walter White lesz a csapat mentora az új filmben

|

A jövőre érkező Power Rangers filmben más ismertük a hősöket alakító színészeket, de most fény derült arra is, hogy kit szerződtettek Zordon szerepére.

Hirdetés

Bár jövő tavasszal már a mozikba kerül az új Power Rangers film, egyelőre nem dúskálunk az infókban a karrierjét gyermekeknek szánt rajzfilmként kezdő franchise legújabb inkarnációja kapcsán. Most viszont egy fontos szereplő nevével egészült ki a stáblista.

Bryan Cranston alakítja majd ugyanis Zordont, a tini hősök mentorát, aki korábban (néhány ezer évvel a film cselekménye előtt) maga is megküzdött a főgonosszal, Rita Repulsával. Ezt egyébként Cranston, aki nemrég még a gonoszok oldalán szállt volna be egy szuperhősös afférba, maga erősítette meg a Twitter-fiókján. A kevés infó, amit ezen kívül megtudtunk, egyébként egész biztató, így a Power Rangerek új páncélja, amiben vissza kell majd verniük egy földönkívüli támadást a bolygó ellen sem néz ki rosszul.

Mit gondoltok, jó lett a szereposztás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)