Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lesz a Power Rangers Dél-Koreában

|

Akinek egy kicsit túl komoly, és túl hollywoodi az új Power Rangers film, az biztosan értékelni fogja a Dino Force Brave megoldását.

Hirdetés

Ugyan a Power Rangers sorozatokat a többség egy amerikai őrületnek ismerte meg, de valójában az egész a Japán eredeti, a Super Sentai adaptációja volt. Most, a koreai verzió tulajdonosa, a Daewon egy új szériát indít, ami minden tekintetében hűséges akar maradni az eredeti Super Sentai stílushoz.

A rossz fiúkon méretes, fura jelmezek lesznek, a főhőseink random táncolás közben változnak át, és robbanások közepette hívják le hatalmas (immáron CGI) dinó robotjaikat. Az egész nagyon fura lesz, pont úgy, ahogy az eredeti Power Rangers sorozatok is azok voltak. A klasszikus rajongói nagyon fogják élvezni.

A 12 részes széria a tervek szerint április elsején kerül TV képernyőkre, de remélhetőleg megtalálhatjuk majd valahol az interneten is. Ez annyira fura, hogy már látnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)