Hirdetés

Power Rangers film - nagyon furcsa lett a csapat új segítője

|

Napvilágot látott egy koncepciós rajz az új Power Rangers egyik szereplőjéről, az újragondolt Alpha-5 pedig elég meghökkentő külsőt kapott.

Hirdetés

Elég érdekes új dizájnbeli irányvonalat találtak ki az új Power Rangers film készítői, de eddig a futurisztikus külsőségekkel nem akadt különösebb problémánk. Egy, az IGN.com birtokába került koncepciós rajz láttán viszont elkezdtünk aggódni.

Ezen a Rangerek és Zordon segítőjét, Alpha 5-öt láthatjuk, aki eredetileg egy robot volt a sorozatban, de az új változatban úgy tűnik, inkább valamilyen alien létformára hasonlít majd. A kitalált lény fizimiskájával pedig alapvetően nem is lenne nagy baj, de az új film látványáért felelős művészek nagyon furcsán értelmezték Alpha-5 UFO-ra emlékeztető fejét. Így az új karakter új néz ki, mintha a nyakán egy, éppen hátrafelé közlekedő űrhajó lenne (én a furcsa, csápos szemeket néztem hajtóműveknek a színük alapján). Talán nektek jobban tetszik majd a Power Rangers újraértelmezett karaktere, íme:

Félve kérdezem, nektek hogy tetszik az új szereplő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)