Hirdetés

Power Rangers - így képzelte el Max Landis, mielőtt kirúgták

|

Az American Ultrát is jegyző Max Landis volt a Power Rangers eredeti forgatókönyvírója, mielőtt a stúdió kirúgta, hogy aztán teljesen más irányba vigyék el a filmet.

Hirdetés

Nemrég befutott a modern felfogású Power Rangers film első előzetese, ami meglepően nem volt katasztrófális. Sokan úgy érezték, hogy a hangulata alapján Az Erő Krónikája folytatása is lehetne, ami azért is érdekes, mert a film első forgatókönyvírója az a Max Landis volt, aki az említett filmet is írta.

Az Erő Krónikája mellett Max Landis írta az American Ultra című filmet is, valamint az utóbbi évek egyik legjobb Superman történetét, az American Alient is neki köszönhetjük. Most egy Tweetben osztotta meg az élményeit a Power Rangers munkálatait illetően, és érdekes iróniát vélt felfedezni abban, ami a filmmel történt:

"Írtam egy mókás hangulatú, retro kalandfilmet tinédzserekkel a főszerepben. Kirúgtak, aztán nagyjából 5 forgatókönyvíróval később most úgy tűnik, hogy megcsinálták Az Erő Krónikáját."

Az nem derült ki, hogy a stúdió miért vált meg végül Landistől, de a jelenség alapvetően nem ritka Hollywoodban, a legtöbb nagy produkció forgatókönyve rengeteg író kezén átmegy, mire végleges formát ölt. Ez persze a legtöbb esetben meg is látszik a végeredményen.

Ti mit vártok a Power Rangers filmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)