Hirdetés

Power Rangers - elég futurisztikus az új dizájn

|

Egy év múlva kerül mozikba az új Power Rangers film, de már most tudjuk, hogy néznek majd ki a srácok az átalakulás után.

Hirdetés

A színészek már korábban is összeálltak egy fotóra, akkor azonban csak hétköznapi ruhában pózoltak. Most az Entertainment Weekly hozta le az első képet arról, hogyan is néznek majd ki, ha bekeményítenek.

Az új kinézet kicsit olyan, mintha maga Tony Stark tervezte volna a Power Rangers egyenruhát. A színeket szerencsére megtartották, de ezt leszámítva elég új oldalról közelítették meg a karaktereket. Trini és Kimberly méretes fém melltartókat is kaptak, és bár fontos a nőiesség hangsúlyozása, azért talán kicsit túlzásba estek az alkotók. 

Ha minden jól megy, a Power Rangers 2017 március 27-én kerül majd a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)