Hirdetés

Jön a Power Rangers film

|

A Lionsgate újraéleszti a Power Rangers franchise-t, mert úgy gondolja, van még elég rajongó, aki beülne egy filmre.

Hirdetés

Miután Hollywood reboot-mániája a Tini nindzsa teknőcöket már bekebelezte, várható volt, hogy sorra veszik gyermekkorunk többi szereplőjét is. Így került a képbe az 1993-ban indult, évente átnevezett, de továbbra is futó Power Rangers sorozat is.

Mai szemmel már mókásan hatnak a  franchise karakterei, de a Lionsgate és a Saban Brands egyetértett abban, hogy van benne még elég potenciál és a rajongóbázis is van akkora, hogy érdemes legyen hozzányúlni. A tervek szerint a már említett 93-as szériát szeretnék rebootolni egy filmsorozat formájában, és Haim Saban, a Power Rangers atyja nagyon bizakodó a projekttel kapcsolatban. Elmondása alapján hűek lesznek a franchise-hoz, a film egyedi és emlékezetes lesz.

Jon Feltheimer, a Lionsgate vezére is nagy lehetőségként számolt be az együttműködésről, így szavaiból többek között kiderült, hogy megvannak a megfelelő partnereik és alapanyaguk ahhoz, hogy maradandót alkothassanak.

Ti mit gondoltok, kell nekünk a Power Rangers reboot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)