Hirdetés

Power Rangers - újabb képen látható a főgonosz

|

A jövő évben debütáló Power Rangers film gonosztevője, Rita Repulsa újabb képen bukkant fel. Ezúttal a film egyik jelentének képkockáját vehetjük szemügyre.

Hirdetés

Egy ideje tudjuk már, ki játssza majd a Power Rangers csapatának mentorát, és a futurisztikus, új ruhákat is megszemlélhettük. Ezeken felül már az is kiderült, hogy Dean Israelite rendezésében a klasszikus ellenséggel, Rita Repulsával kell majd szembenéznie a színesen öltözött brigádnak.

Az Elizabeth Banks által életre keltett antagonistának az új küsztűmét már láthattuk, most viszont megnézhetjük, hogyan tűnik majd fel a filmben.

Az eredetei karakterre a legkevésbé sem hasonlít, hiszen rajta egy majdnem mindent elfedő varázslóköpeny volt, míg Banks öltözéke már sokkal többet mutat a színésznőből.

A 2017. március 24-én debütáló Power Rangers filmben egy földönkívüli támadással szemben kell helyt állnia a csapatnak.

Nektek hogy tetszik Rita Repulsa új külseje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)