Hirdetés

Power Rangers - ismét mozgás közben láthatjuk a szereplőket

|

Érkezett két új tévéreklám a hamarosan debütáló Power Rangers reboothoz.

Hirdetés

Alig egy hónap múlva jelenik meg az újragondolt Power Rangers film, és a múltkori előzetes után most kaptunk két, egyenként fél perces TV spotot, amelyek alapján kijelenthető, hogy a látványra nem lesz panasz.

A rövid videókban mindenki feltűnik, aki számít, láthatjuk az öt főszereplőt és zordjaikat, a főgonosz Rita Repulsát, de egy rövid pillanatig még két óriás harcát is elcsíphetjük. Nem valószínű, hogy túl összetett sztorija lesz a rebootnak, de az első osztályú látvány gond nélkül elviszi majd a hátán a produkciót.

A Power Rangers film március 24-én jelenik meg külföldön, a hazai mozikba pedig egy kicsit később, április 6-án érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)