Hirdetés

Elméletileg már készül az újabb Power Rangers reboot

|

Ezúttal a Paramount Pictures felel a munkáért, és a hírek szerint már sikerült találni egy megfelelő rendezőt is.

Hirdetés

2017-ben már láthattunk egy Power Rangers rebootot a Lionsgate gondozásában, de az sajnos nem sült el túl jól és nem is hozott túl sok pénzt a készítők konyhájára. Már korábban szóba került, hogy valamilyen formában ismét vissza fognak térni a színes szuperhősök, és a most érkezett hírek láttán egyre biztosabbnak tűnik ez a dolog.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter friss információi alapján ugyanis úgy tűnik, valóban újabb rebootot kap a Power Rangers, ám ezúttal a Paramount Pictures és a Hasbro filmes részlege, az Allspark Pictures dolgozik rajta. Elméletileg már folynak a tárgyalások, és a rendezői széket nagy valószínűséggel Jonathan Entwistle foglalhatja majd el, akinek a neve leginkább a netflixes The End of the F***king World című sorozat kapcsán lehet ismerős.

Továbbá az a hír járja, hogy az új reboot visszatér a franchise gyökereihez, méghozzá egy időutazós sztorival, amely során a főszereplő gyerekek valahogy a '90-es évekbe csöppennek, és vissza kell jutniuk a jelenbe. Ha minden igaz, a forgatókönyvért az a Patrick Burleigh felel, aki a jövőre debütáló Peter Rabbit 2-n is dolgozott.

Szerintetek hogyan lehetne jól rebootolni a Power Rangerst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)