Hirdetés

Pozitív vírusteszt miatt ismét leállt a Mission: Impossible 7 forgatása

|

Még Tom Cruise vasszigora is kevés volt, hogy távol tartsa a járványt a stábtagoktól.

Hirdetés

A Covid19-járvány kirobbanásakor a Mission: Impossible 7 volt az egyik első film, melynek leálltak a munkálatai, a Tom Cruise főszereplésével készülő mozit ugyanis épp az első hullámot súlyosan megszenvedő Olaszországban forgatták, amikor beütött a krach.

Az immáron produceri feladatokat is ellátó Cruise nagyon a szívére vette a csúszást, s decemberben azzal került be a hírekbe, hogy az időközben folytatódó felvételek során magából kikelve ordítozott azokkal a kollégákkal, akik nem tartották be a szükséges biztonságos távolságot.

Hirdetés

A jelek szerint azonban hiába volt a vasszigor, a koronavírus végül mégis felbukkant a készítők soraiban. Az értesülést elsőként a The Hollywood Reporter hozta le egy névtelen bennfentesre hivatkozva, aki elmondta, hogy  legalább egy stábtagnak pozitív lett a vírustesztje, ezért most 14 napra leáll az Egyesült Királyságban zajló forgatás.

A pletyka aztán rövidesen hivatalos infóvá vált, a produkció ugyanis közleményben erősítette meg a THR értesülését:

"Június 14-én ideiglenesen leállítottuk a Mission: Impossible 7 gyártását, a koronavírus rutintesztelésén kapott pozitív eredmény miatt. Minden biztonsági protokollt betartunk, és továbbra is figyelemmel kísérjük a helyzetet."

- írták a készítők.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ezzel pedig kérdésessé vált, hogy mennyire tartható a 2022. május 27-re tervezett premier dátuma, ám ha végül tényleg csak kéthetes szünetről lesz szó, akkor még jó esély lehet a menetrend szerinti befejezésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)