Hirdetés

Prágába költözik a Spider-Man: Far From Home forgatása, Nick Fury is csatlakozik

|

Jelenleg még Londonban van a stáb, de a csapat hamarosan összepakol, és új helyszínen folytatják a forgatást.

Hirdetés

A Spider-Man: Far From Home európai körtúrájának következő állomása Prága lesz, legalábbis a Prague Reporter jelentése szerint. Ez csak megerősíti a korábbi jelentéseket, miszerint a film nagy része Európában játszódik majd.

Hirdetés

Az Extrafilms ügynökség információ szerint Jon Watts egy karneváli jelenetet akar leforgatni, mivel éppen statisztákat keresnek, akik zsonglőrködni tudnának és táncolni a háttérben. Akárhogy is, egy színész már biztosan csatlakozik a stábhoz, bár ő még a Prágába költözés előtt.

Samuel L. Jackson kitett egy képet Instagramra, amin jól látható, hogy London van megjelölve helyszínként. Az asztalon tisztán kivehető Nick Fury szakálla.

Back in the box!! Let the games begin.#whatittakestogetyachty

Samuel L Jackson (@samuelljackson) által megosztott bejegyzés,

Ezek szerint mindenki kedvenc kémje újra felbukkan majd az MCU-ban. Remélhetőleg hosszabb szövegkönyve lesz, mint az Infinity Warban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)