Hirdetés

Predator - tudjuk, mikor kezdik el forgatni

|

Újabb részletekkel lettünk gazdagabbak a készülő Predator film kapcsán, például kiderült a forgatás kezdetének ideje.

Hirdetés

A közelmúltból kiderült, hogy The Predator néven készül Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3) rendezői és írói (Fred Decker segítségével) elképzelése alapján a következő Ragadozó mozi, amely a producer ígérete alapján újradefiniálja a sorozatot

Black új filmje, a roppant ígéretesnek tűnő Rendes fickók reklámozása közben nyilatkozott a jövőbeli terveiről, ennek köszönhetően pedig megtudtuk, hogy a The Predator (vagy ahogy az újságírók hívják, a Predator 4) forgatását a terveik szerint októberben kezdik el és a rendező nyilatkozata alapján van már némi elképzelésünk a költségvetés méretéről is: "Legjobb tudomásom szerint a gépezet már beindult. Győzködni kellett a stúdiót egy darabig, mert eddig ezek a filmek 50-60 milliós költségvetésből készültek, és biztos volt a bevétel. Soha nem voltak ennyire a figyelem középpontjában. Az emberek tudták, hogy jön egy Predator film, és vagy elmentek rá, vagy nem."

Az új Predator film 2018. márciusában kerülhet a világ mozijaiba és jelenleg csak annyit tudunk a sztoriról, hogy a korábbi részek folytatása lesz, figyelmen kívül hagyva az Alien vs. Predator epizódokat. A jelenkorban játszódik majd és a pletykák szerint felbukkan benne a legelső film főszereplőjét alakító Arnold Schwarzenegger is, valamint néhány hete 50 Cent utalt arra, hogy ő is részese a stábnak. Kíváncsiak vagytok rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)