Hirdetés

Predator - jön a folytatás, ami újradefiniálja a sorozatot

|

Újabb részleteket tudtunk meg a készülő Predator film kapcsán. A készítőknek komoly terveik vannak a sorozattal, nem csak egy újabb rókabőrt akarnak lehúzni.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt már felmerült, hogy hamarosan készülhet egy új Predator reboot, amellyel megpróbálják visszahozni a legendás szériát. A film producere most elmondta, miért érdemes odafigyelnünk erre az alkotásra.

A filmet Shane Black, a Vasember 3 rendezője irányítja majd, róla nyilatkozott John Davis producer egy interjúban: "Shane-nek van egy írótársa, Fred Decker. Már jó ideje dolgoznak együtt, és Fred remek író. Hiába vannak már régóta a szakmában, a forgatókönyv és az egész látásmód teljesen újszerű. Én mondom, a rajongók valami olyat kapnak, amire senki sem számít, és mindenki azt fogja mondani: ennél szórakoztatóbb módon nem is lehetett volna rebootolni ezt a franchise-t. Elvégre ez a srác írta a Vasember 3-at is."

A jelek szerint Black keményen dolgozik a filmen, de hogy ez lesz-e a következő projektje ami révbe ér, azt egyelőre nem tudni, hiszen két másik alkotáson, a Doc Savage-en és a The Destroyeren is dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)