Hirdetés

Predator reboot készül a Disney felügyelete alatt

|

Sőt rendezőt és forgatókönyvírót is találtak a projekthez, mégpedig olyanokat, akik már bizonyítottak a szakmában.

Hirdetés

Igazából csak idő kérdése volt, hogy a Disney kezdjen valamit azokkal a filmes franchise-okkal, amelyek a Fox-akvizíció következtében jutottak a birtokába. A majmok bolygójától az Alienen át a Die Hardig hosszú és sokszínű a lista, amelyen bizony ott tanyáznak egy földönkívüli sportvadász köré szőtt történetek is.

Az 1987-es, Arnold Schwarzenegger főszereplésével forgatott Predator kapott még egy viszonylag korrekt folytatást Danny Gloverrel, aztán beindult egy látszólag céltalan útkeresés, amelyből Antal Nimród és legutóbb Shane Black is kivette a részét, ám egyikük sem találta meg azt a receptet, amitől rendezésük képes lett volna nézők tömegeit a moziba csábítani, vagy úgy egyáltalán a rajongók igényeit kielégíteni.

Hirdetés

A balsikerű Alien vs Predator crossovereket pedig talán jobb is elfelejteni, mert pár jól megkoreografált jeleneten kívül kevés érvet tudunk felsorakoztatni az újranézésük mellett. Máig érthetetlen, hogy miért nem a könyvek vagy képregények valamelyikét vették alapul ahelyett, hogy ellentmondásokkal teli, ebédszünetben összetákolt szkriptekre támaszkodtak.

Talán több szerencsével jár majd a Dan Trachtenberg - Patrick Aison duó, akiket a Disney égisze alá tartozó 20th Century Studios a Predator rebootjára szerződtetett. Előbbi a 10 Cloverfield Lane rendezőjeként szerzett elismerést, utóbbi pedig olyan filmek forgatókönyvén dolgozott, mint a Kingdom, a Jack Ryan és a Treadstone.

Magáról a rebootról egyelőre csak annyit tudni, hogy figyelmen kívül hagyja a 2018-as baklövés eseményeit, és hasonlóképpen valószínűsíthetjük, hogy nem kapcsolódik majd Antal Nimród filmjéhez sem. Az ellenben már abszolút elképzelhető, hogy valamiképpen tisztelegni fog az első rész előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)