Hirdetés

Predator - újabb főszereplő-jelöltje van a filmnek

|

Eredetileg Benicio Del Toro-t nézték ki a film főszereplőjének, sőt, már a tárgyalások is elkezdődtek, de a színész végül visszamondta a projektet.

Hirdetés

Del Toro maga lépett vissza filmtől, mert nem tudta összeegyeztetni az egyéb munkáival a Predatorban való szereplését. De már van másik jelöltje a készítőknek, akit a Netflixen futó Narcos sorozatból ismerhetünk.

Del Toro helyére Boyd Holbrooknak van a legnagyobb esélye bekerülni. A 35 éve színészt a bűnügyi sorozat mellett a harmadik Wolverine moziban is láthatjuk majd, mint a film főgonosza.
Remélhetőleg Holbrook elvállalja a Predator főszerepét, különben a forgatás nem tud majd a tervek szerint, októberben elindulni.

A Vasember 3-at jegyző Shane Black lesz a következő Predator film rendezője. A munkálatok a 2017-es évben folyamatosan zajlanak majd és remélhetőleg 2018. tavaszán már beülhetünk rá a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)