Hirdetés

Premierdátumot kapott a harmadik Sonic, a sündisznó film

|

A Paramount is tudja, ha megy a szekér, felesleges lassítani.

Hirdetés

Emlékeztek még, hogy mennyire komikusan nézett ki Sonic az első filmes előzetesben? Ha nem, erre tessék, szerencsére azonban a számtalan gúnyos visszajelzés meghozta a hatását, a Paramount grafikusai visszaültek a tervezőasztalhoz, és végül egy olyan Sonic verzióval rukkoltak elő a filmekhez, ami mostanra két filmet is sikerre tudott vezetni.

A Paramount Pictures pedig nem nyugszik: már be is jelentette, mikor érkezik a harmadik epizód.

Hirdetés

Májusban jött először hír arról, hogy valamikor 2024-ben futhat be a következő Sonic film, most pedig hivatalos megerősítést is kapott a pletyka, bár az tény, hogy húzzák, amíg lehet: 2024. december 20. a kitűzött premierdátum.

Június végén a Sonic, a sündisznó 2 már a 400 millió dolláros bevételt is átlépte, így nem ismeglepő, hogy gőzerővel készül a folytatás. Az első film sem volt sokkal kevésbé sikeres, az 320 millió dollárig jutott világszerte.

Sűrű év lesz 2024 a Sonic rajongóknak, hiszen a harmadik filmen kívül egy élőszereplős sorozat is érkezik az univerzumból, aminek középpontjában Knuckles áll majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)