Hirdetés

Professor Marston & the Wonder Women - így festenek a főszereplők

|

Életrajzi film készült arról a férfiról, aki kitalálta Wonder Womant, valamint azokról a nőkről is, akik megihlették őt. A stáb nagyon ígéretes, plakátokon láthatjátok a lényeget.

Hirdetés

Hatalmas siker lett az új Wonder Woman film Gal Gadottal a főszerepben, amelyet a kritikusok is szerettek, így nem meglepő, hogy a Warner Bros. megpróbálja megcélozni az Oscart és hogy már ki is tűzték a folytatás dátumát. De nem a Wonder Woman 2 lesz az egyetlen mozi, ami a jövőben foglalkozik majd a lenyűgöző női szuperhőssel. 

Hirdetés

Professor Marston and the Wonder Women címmel készült életrajzi film a Wonder Woman karakterét megalkotó Dr. William Moulton Marstonról, a Harvard pszichológusáról, aki részben feleségéről, Elizabethről, részben pedig kettejük szeretőjéről, Olive Byrne-ről mintázta a Csodanőt. Marstont a legutóbb A Szépség és a Szörnyetegben éneklő Luke Evans kelti életre, Elizabethet Rebecca Hall (A tökéletes trükk, Vasember 3, Transzcendens, Az ajándék) formálja meg, míg Olive-ot Bella Heathcote (The Man in the High Castle, A sötét ötven árnyalata) játssza el.

Angela Robinson (L, Kicsi kocsi - Tele a tank) rendezése először a Torontói Filmfesztiválon debütál szeptember 9-én, majd október 27-től világszerte látható lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)