Hirdetés

Napi büntetés: a Gangnam Style atyjával támad a PPAP kitalálója

|

Ezúttal nem önálló dalban, hanem Dél-Korea legnagyobb sztárjának videoklipjében tűnik fel a tavalyi év legidiótább számának előadója.

Hirdetés

Még tavaly járta körbe az internetet az a rendkívül bárgyú videó, amiben egy középkorú japán kolléga arról énekel, ahogy összetűz egy tollat és egy-két gyümölcsöt. Kosaka Kazuhito, a videót elkövető komikus most ismét előkerült, ezúttal egy másik internetes sztár videoklipjében.

Azt valószínűleg már szintén nem kell különösebben magyarázni, hogy ki az a Psy. A dél-koreai popsztár néhány évvel ezelőtt felfoghatatlan sikereket ért el a Gangnam Style c. számával, amit ugyan azóta nem sikerült felülmúlnia, ettől függetlenül az énekesnek nincs miért panaszkodnia, hiszen a számai továbbra is remekül szerepelnek.

Most megjelent Psy legújabb videoklipje, melyben Kazuhito (művésznevén Pikotaro) is feltűnik, ugyan csak néhány másodpercre. Azt egyébként tudtátok, hogy a PPAP-vel egy fillért sem keresett? Ki tudja, talán ezzel a számmal végre egy kicsit beindul a karrierje.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)