Hirdetés

A Netflix sorozatánál is durvább Punisher mozi végezte a kukában

|

Minden megvalósult képregényfilm mögött áll egy méretes papírhalom, ami az elvetett forgatókönyvekből épült magasra. Ezek között ott lapul egy tervezett Megtorló is, ami a legvéresebb Marvel mozi lehetett volna.

Hirdetés

Adam G. Simon a Közvetlen célpont és a The Raid remake írója még jóval azelőtt elkezdett agyalni egy Megtorló filmen, hogy a Netflix nekilátott volna saját sorozatának. Az író be akarta rántani Frank Castle-t az MCU-ba, hogy összeeressze Nick Furyval, és ehhez meg is írta az alapkonfliktust, valamint tizenöt oldalon a sztori nyitányát. Az biztos, hogy érdekes akciófilmet kaptunk volna.

Hirdetés

Egyébként nem volt különösebb baja a korábbi mozis próbálkozásokkal sem, de többre tartja a Netflix verzióját, különös tekintettel a szereposztásra. Szerinte Jon Bernthalhoz tökéletesen passzol Frank Castle karaktere, ám a széria túlságosan gúzsba kötötte, nem adott neki elég teret a tombolásra.

"Amikor Bernthalt nézem a sorozatban, egy olimpiai futót látok, aki hatalmas súlyokkal a mellkasán próbál rohanni. Azt akarom, hogy Bernthal még többet kihozhasson a karakterből, irányítás és gátak nélkül."

Hozzátette, hogy elképzelése csakis a felnőtt besorolás keretei között működne. Márpedig ez olyasmi, amitől mindeddig következetesen elzárkózott a Marvel Studios. Az egyelőre tehát csupán Adam G. Simon fejében létező film a következőképp festene:

"Az én verzióm nagyjából ott kezdődne, ahol a sorozat véget ért. Frank tökéletesen tisztában van azzal, hogy miféle fenyegetést jelentene a szuperhősök és szupergonoszok az emberiségre. Elindul tehát levadászni azt a személyt, aki felelősnek tart a rengeteg civil áldozat miatt, aki csapatba szervezte ezeket a két lábon járó tömegpusztító fegyvereket, azaz Nick Furyt. A csavar az lenne a történetben, hogy nagyjából harmadánál a Megtorló rádöbbenne, hogy átverték és felhasználják. Ezt követően a Börtönvonat Yumába című westernhez hasonló felállás jönne létre, amelyben Castle és Fury együtt menekülnének mindenki elől."

Simon azt is elárulta, hogy kettejükön kívül mely karaktereket szerepeltette volna a filmben, és kik formálták volna meg azokat. Eszerint Joel Edgerton lett volna Célpont, Kristin Scott Tomas vagy Edie Falco keltette volna életre Ma Gnuccit, továbbá Jeffry Wright vagy Russel Crowe Micrót. A már ismert MCU-karakterek közül Sólyom, a Fekete Özvegy és Bucky Barnes is a történet része lett volna. A temérdek vér és erőszak miatt a pedig Joe Lynchet szemelte ki rendezőnek.

Az, hogy a Megtorló valaha bemutatkozik-e az MCU-ban még kérdéses. Egy biztos, mi csakis Jon Bernthalt szeretnék látni az ikonikus kabátban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)