Hirdetés

Al Pacino is csatlakozik Quentin Tarantino következő filmjéhez

|

A Volt egyszer egy Hollywood csapata egy újabb csillaggal bővült.

Hirdetés

Al Pacino Marvin Shwarz szerepét kapta, aki Leonardo DiCaprio karakterének ügynöke lesz. A csapathoz csatlakozott még Damian Lewis, aki Steve McQueent játssza majd.

Hirdetés

Quentin Tarantino előszeretettel keres fel olyan színészeket, akik munkáin ő maga is felnőtt. Nem csoda hát, hogy egy 1969-es Hollywoodot bemutató filmhez nagy klasszikus arcokat keres.

A sztori egyébként az 1969-es Hollywoodban játszódik. DiCaprio egy Rick Dalton nevű tévés színészt játszik, aki már túl van karrierje csúcsán. Brad Pitt alakítja Cliff Booth-ot a DiCaprio által játszott színész régi kaszkadőrjét. Egyiküknek sem áll túl fényesen karrierje, de az események középpontjába azért kerülnek, mert Dalton szomszédjában lakik Sharon Tate, akit Charles Manson 1969 augusztusában meggyilkolt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)