Hirdetés

Quentin Tarantino egy fillért nem ad az anyjának, aki gyerekkorában sokat kritizálta őt

|

Így akarja megtanítani arra, hogy a gyerekekkel való bánásmódnak milyen következményei vannak.

Hirdetés

Jelenleg a fél világ azt találgatja, hogy mi lesz Quentin Tarantino utolsó rendezése a nagy sikerű Volt egyszer egy Hollywoodot követően, amely egyébként hamarosan könyvváltozatban is megjelenik. A rendező ennek kapcsán vett részt a The Moment című podcastban, ahol természetesen más témák is szóba kerültek, mesélt például a gyermekkoráról és az édesanyjával való csatározásáról is - számolt be róla a Buisness Insider.  

Tarantino a műsorvezetőnek, Brian Kopplermannek idézte fel azt az időszakot, amikor inkább a forgatókönyvírásra fordította a figyelmét ahelyett, hogy elvégezte volna a kötelező iskolai feladatait, amelyet anyja, Connie Zastoupil nem nézett jó szemmel. Folyamatosan szidta őt miatta, az egyik tirádája alkalmával pedig gúnyosan azt mondta, hogy ennek a kis írói karriernek, amit művel, gyorsan le fog áldozni.

Hirdetés

Tarantino elmondása szerint amikor ezeket vágta hozzá szarkasztikus stílusban, akkor eldurrant az agya, és megígérte neki, hogy ha sikeres író válik belőle, akkor édesanyja soha egy fillért se fog látni a sikereiből. Nem lesz nyaralás, ház és Elvis Cadillac, semmit sem fog kapni, amiért ezt mondta.

Koppelman megkérdezte a rendezőt, hogy a mai napig is ragaszkodik-e a fogadalmához, mire Tarantino nevetve azt válaszolta, hogy igen. Bár segített az édesanyjának egy adóhivatali gond elhárításában, de továbbra sem kapott semmit, se házat, se autót.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A műsorvezető igyekezett meggyőzni Tarantinót arról, hogy hagyjon fel a fogadalmával és bizonyítsa be házvásárlással, hogy felmenője tévedett, de a rendező nem képes elengedni ezt a traumát, marad a harag szívében. Az 58 éves filmes szerint ugyanis a gyerekekkel való bánásmódnak következményei vannak, ehhez tartja magát a továbbiakban is.

Ti mit gondoltok, jogos a sértődöttség, vagy túl van reagálva az egész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)