Hirdetés

Quentin Tarantino elárulta, fog-e valaha Marvel-filmet rendezni, sokan el fognak kenődni

|

Miközben saját könyvét promózza, a közkedvelt rendező arról beszélt, hogy akar-e egyszer csatlakozni az MCU kavalkádjába.

Hirdetés

A filmipar ismertebb figurái sorra tesznek megjegyzéseket a Marvel Studios szuperhősös filmjei kapcsán, és most Quentin Tarantino is beszállt a sorba. A pályláját indie filmkészítőként kezdő legenda az 1992-es Kutyaszorítóbannal (Reservoir Dogs) indította el diadalmenetét.

Ezt követően olyan csodákat rakott le az asztalra, mint a Ponyvaregény, a Kill Bill vagy épp a Becstelen brigantyk. Egy Tarantino filmet általában az első 10 másodperc alapján felismer az ember, ami nem kis dicséret a mai filmrendezőket nézve.

Tarantino most épp bejárja a világot saját könyvének reklámozása miatt, és közben mondott pár érdekeset.

Hirdetés

Egy interjú során az LA Times újságírója a Marvel-filmek kapcsán kérdezgette a mestert, aki egyértelműen kijelentette, hogy nem tervez csatlakozni a franchise alkotói közé.

"Ahhoz, hogy bevállalj egy ilyet, bérmunkásnak kell lenned. Én nem vagyok bérmunkás. Nincs szükségem melóra."

Kemény szavak ezek, de nem Tarantino az egyetlen, aki elítéli a Marvel munkásait, és termékeit. Martin Scorsese híres kijelentése szerint az MCU-nak semmi köze a valódi moziélményhez, és James Cameron is örömmel hirdeti, hogy az Avatar 2 mennyivel emberibb, mint egy Marvel-film.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)