Hirdetés

Quentin Tarantino elárulta, szerinte melyik a legjobb filmje, de minket a te véleményed jobban érdekel

|

Mindenkinek megvan a maga kedvenc Tarantino-filmje, így magának a közönségkedvenc rendezőnek is.

Hirdetés

Ha rendezőktől kérdezzük, hogy melyik a személyes kedvencük saját munkásságukból, általában csak kitérő választ kapunk. Ez alapvetően teljesen érthető, nehéz megítélni olyan műveket, melyeket az ember saját maga dolgozott ki tudja mennyi ideig. Ugyanakkor vannak olyan direktorok is, akik kerek perec kimondják, mit tartanak legjobb rendezésüknek. Ilyen például Quentin Tarantino is.

Tarantino nemrég Cinema Speculation című könyvét promózta a The Howard Stern Show-ban, és itt beszélt arról, melyik filmjét tartja a legjobbnak. Teljesen biztos, hogy nagyon sokan nem fognak egyetérteni a rendezővel, ő ugyanis némi hezitálás után azt mondta, ha őszinte akar lenni, akkor úgy véli, a Volt egyszer egy... Hollywood lett a legjobb filmje.

Hirdetés

A 2019-es Volt egyszer egy... Hollywood olyan sztárokkal varázsolta el a nőzőket, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, vagy épp Dakota Fanning. De vajon tényleg ez lenne Tarantino legkiemelkedőbb munkája?

Mi a ti kezetekbe adjuk a döntést, az alábbi szavazáson határozhattok arról, hogy igaza van-e a mesternek, avagy sem.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)