Hirdetés

Egy horror lehet Quentin Tarantino utolsó filmje

|

A kultikus rendező a Volt egyszer egy Hollywood egyik jelenetét nézve jött rá, hogy akár a horror műfaján is rajtahagyhatná a kézjegyét.

Hirdetés

Hamarosan a mozikba kerül a Volt egyszer egy Hollywood, Quentin Tarantino kilencedik filmje, ami az álomgyár hőskorát dolgozza fel. Noha mi még csak a premierre várakozunk, a rendező már tervezgeti, hogy milyen irányba haladjon tovább következő filmjével.

Hirdetés

Tarantino tizedik dirigálása nem csak a kerek szám miatt lesz különleges, hanem mert ezt tervezi utolsó rendezésének. Éppen az aktuális filmjének egyik jelenetéről jutott eszébe, hogy életművét akár egy horrorral is megkoronázhatná.

Imádom a horrorfilmeket. Imádnék rendezni is egyet. Igazából azt gondolom, hogy a Spahn Ranch-jelenet nagyon közel állt a horrorhoz, szerintem elég rémisztő. Nem is vettem észre, hogy milyen jó munkát végeztünk vele, hogy őszinte legyek, a vágóm hívta fel rá a figyelmemet.

A rendező nem teljesen járatlan a műfajban, ugyanis a Grindhouse: Halálbiztos egyik felének rendezésével már belekóstolt a műfajba, színészként és forgatókönyvíróként pedig az Alkonyattól pirkadatig első részében is részt vett. Persze mindkét film a horror zsánerének kifigurázásáról is szól, de kiindulási lapnak egyáltalán nem elhanyagolható alkotások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)