Hirdetés

Quentin Tarantino szeretné leforgatni a Kill Bill 3-at

|

A rendező nem rég együtt ebédelt Uma Thurmannel és felmerült, hogy trilógiává bővíthetnék a Menyasszony történetét.

Hirdetés

Miután a Volt egyszer egy Hollywood lassan mindenhol befejezi mozis pályafutását, többekben felmerül a kérdés, hogy milyen új projekt után néz Quentin Tarantino. Az ikonikus rendezőnek  nem kenyere, hogy tömeggyártásban termelje a filmeket, így jó pár évet várhatunk, mire újra a szélesvásznon láthatnunk tőle valamit, de nem kizárt, hogy az a Kill Bill 3 lesz. 

Hirdetés

Korábban felröppent a hír, hogy egy Star Trek moziban próbálná ki magát, azonban a Paramount nem rég bejelentette, hogy egy másik rendezővel, és a korábbi filmek gárdájával indultak el a munkálatok a következő sci-fi kalandon. Tarantinót ezután egy beszélgetős műsorban kérdezték arról, hogy merre tovább, amire elmondta, hogy egy Uma Thurmannel való vacsorázás alkalmával felmerült bennük az ötlet, hogy a Kill Bill filmek harmadik részét is elkészítenék:

"Nos van egy ötletem arról, hogy mit szeretnék csinálni. A koncepció igazából annyi volt, hogy mi történt a Menyasszonnyal, az eltelt idő alatt. Nem szeretnék egy bugyuta kalanddal előállni - ő nem ezt érdemli. A Menyasszony keményen és hosszan harcolt. Most támadt egy ötletem, ami tényleg érdekes lehet - noha még egy darabig nem csinálom meg...Nagyjából 3 év múlva vagy valami hasonló. De az biztos, hogy a terítéken van az ötlet."

A rendező még azt is elmondta, hogy most egy színházi darabot tervez és még TV sorozatokon is gondolkozik, tehát a Kill Bill folytatást nem várhatjuk egyhamar. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)