Hirdetés

Tudtad, hogy Quentin Tarantino is ír filmkritikákat?

|

A Ponyvaregény, a Kill Bill és a Volt egyszer egy Hollywood rendezője értékelte a kollégái alkotásait.

Hirdetés

A legnagyobb rendezők egyike pár napja ünnepelte az 57. születésnapját, amelynek örömére az HBO GO-ra is előbb kerül fel legutóbbi filmje, a Volt egyszer egy Hollywood, nem is beszélve a többi alkotásáról. Quentin Tarantino rendezései klasszikusok lettek, őt magát pedig kultusz övezi, azt viszont már kevesen tudják, hogy nem csupán olvassa a filmkritikákat, írja is őket. 

Hirdetés

Ahogyan arra egy Reddit-felhasználó, bizonyos beyondtheframe felhívta a figyelmet, a New Beverly Cinema honlapnak (amelynek Tarantino az egyik tulajdonosa) van egy "Tarantino's Reviews" szekciója, amely igazi kincseket rejteget azok számára, akik szeretnek kritikákat olvasni (és nem zavarja őket, ha angolul vannak) vagy csak kíváncsiak rá, hogy a rendező miként látja más szakmabeliek műveit. Az utóbbi hetekben olyanokról értekezett Tarantino, mint az 1986-as Célpontok (Targets), az 1974-es Daisy Miller, az 1978-as Fatal needles vs. Fatal Fists vagy éppen az 1968-as Szökevények nyomában (Coogan' Bluff). 

Legyen akár jó, akár rossz egy-egy film minősége, Quentin Tarantino szenvedéllyel, izgalmas meglátásokkal ír róluk, emiatt pedig mindenképpen érdemes beleolvasni egy-egy kritikájába. Nem csak a rajongóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)