Hirdetés

Quentin Tarantino még két filmet csinál, aztán visszavonul

|

A rendező már többször kijelentette, hogy 10 film után szeretné letenni a kamerát, ezt most ismét megerősítette. Szomorúak vagyunk.

Hirdetés

A tavalyi The Hateful Eight volt Quentin Tarantino nyolcadik munkája, ami azt jelenti, hogy még két filmje van hátra a nyugdíjig. A rendező már többször kijelentette, hogy 10 mozi után visszavonul, és egyelőre makacsan tartja magát ehhez az elképzeléshez.

A Hollywood Reporter is részt vett az Adobe Max konferencián, ahol Tarantino is színpadra állt és megerősítette, hogy 10 filmmel a háta mögött szeretne visszavonulni. Ugyan azt nem mesélte el, hogy mi lesz pontosan a két utolsó dobása, de azt igen, hogy mi lenne számára az abszolút siker.

"A földre dobni a mikrofont a végén. Boom! Úgy hagyni ott mindenkit, hogy 'na, ezt csináld utánam'. Számomra az lenne az igazi siker, ha a karrierem után úgy emlékeznek majd rám, mint az egyik legnagyobb filmkészítőre, aki valaha élt. Talán úgy is, mint művészre, nem csak filmkészítőre."

Tarantino tavaly nyáron elkotyogta, hogy egy harmadik western film is a tevei között van. Az idei év elején pedig megemlítette, hogy a következő projektje egy Bonnie és Clyde szerű sztori lesz az 1930-as évek Ausztráliájában.

Akárhogy is, mi már boldogok leszünk a hagyatékával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)