Hirdetés

Tarantino írja és rendezi a Volt egyszer egy Hollywood spin-off sorozatát, a Bounty Law-t

|

A rendező bejelentette, hogy a Volt egyszer egy Hollywoodban említett sorozatot kiemeli és kibővíti.

Hirdetés

Deadline-nak adott interjújában Tarantino elárulta, hogy sorozatot készít a Bounty Law-ból, amiben Rick Dalton egy Jake Cahill nevű pisztolyhőst játszott. A Volt egyszer egy Hollywood Daltonrakoncentrált, de a sorozat Jake Cahillre és az ő kalandjaira fog. Egy mindössze ötrészes miniszéria lesz egyenként fél órás epizódokkal, és mindet Tarantino fogja írni és rendezni.

Hirdetés

Az interjúból az is kiderült, hogy nagyjából mikor számíthatunk rá:

"A Bounty Law szériát tényleg meg akarom csinálni, de nagyjából másfél év lesz, mire összejön. A sorozat már bemutatkozott a Volt egyszer egy Hollywoodban, de nem igazán volt a film része. Ez most nem arról fog szólni, hogy Rick játssza Jake Cahillt, hanem Jake Cahillről."

Tarantino szerint elképzelhető, hogy a jövőben a Volt egyszer egy Hollywoodból is többet kapunk majd. Utalt rá, hogy "talán egy év múlva" megjelenhet egy négyórás verzió a sikerfilmből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)