Hirdetés

R.A. Salvatore egy könyvet és egy szerepjátékot ad ajándékba a koronavírusjárvány miatt

|

Drizzt Do'Urden atyja is próbál segíteni a kényszerűen otthon maradt fantasy-rajongóknak.

Hirdetés

A jelenlegi helyzetben úgy segítenek a hírességek a karanténban rekedt rajongóiknak, ahogy csak tudnak. Nincs ez másként a népszerű író R.A. Salvatore esetében sem. Az amerikai írónak egy halom Forgotten Realms, de ő ölte meg például Chewbaccát is a Star Wars: The New Jedi Order - Vector Prime-ban - nyugi ez a regény már nem a kánon része, a szőrös melák biztonságban van. Salvatore nemrég bejelentette a Facebookon, hogy weboldaláról ingyen le lehet tölteni két munkáját is. Ezzel szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy ne unatkozzanak otthon a rajongói. 

Hirdetés

Egészen pontosan a The Education of Brother Thaddius and other tales of DemonWars címet viselő novellagyűjteményt, és a DemonWars: Reformation klasszikus, papíralapú szerepjátékot tudjátok teljesen ingyenesen letölteni az RASalvaStore.com-ra ellátogatva PDF vagy E-book formátumban. Mindkettő az író hétkötetes DemonWars Saga történetfolyamához kapcsolódik, ami egyébként egy Corona nevezetű világban játszódik - micsoda egybeesés.

Az író azt is megemlítette egyébként Facebook bejegyzésében, hogy maga az ötlet nem tőle, hanem feleségétől származott, szóval majd Salvatorenének tessék megköszönni az ajándék olvasnivalót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)