Hirdetés

Egy fontos kérdésre kaptunk választ a Ragadozó madarak kapcsán

|

A Harley Quinnt alakító Margot Robbie megválaszolt egy a rajongókat foglalkoztató kérdést: lesz-e Joker a filmben?

Hirdetés

A képregényrajongók számára talán a Birds of Prey (avagy magyarul Ragadozó madarak) az egyik leginkább várt 2020-as premier, hiszen végre olyan karakterek egyesítik majd erejüket a vásznon, mint Fekete Kanári, Vadásznő és természetesen sokak kedvence, Harley Quinn. Utóbbi a sztori szerint szakított Jokerrel (még a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban láthattuk együtt őket), emiatt pedig sok rajongó kíváncsi rá, hogy az őrült bohóc felbukkan-e a filmben. 

Hirdetés

Margot Robbie a Variety-nek nyilatkozva oszlatta el a kételyeket és erősítette meg, hogy a Jared Leto megformálásában látott Joker garantáltan nem fog szerepelni a filmben, még csak egy cameo erejéig sem. Ezt korábban már maga Leto is pedzegette (aki amúgy is eléggé frusztrált a Joker film elkészülése miatt), azonban most már végérvényesen kijelenthetjük, hogy a Cathy Yan rendezésében készült Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) biztosan bohócmentes lesz. 

A Ragadozó madarak premierjére már nem kell sokat várni: 2020. február 6-tól látható a hazai mozikban, a mellékszerepekben többek között Ewan McGregorral és Mary Elizabeth Winsteaddel. Ti be fogtok ülni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)