Hirdetés

Mi a kapcsolat a Ragadozó madarak és az Öngyilkos osztag között?

|

A DC filmes univerzumában nem könnyű követni, hogy pontosan mi mikor történik, úgyhogy most kicsit helyre tesszük a dolgokat.

Hirdetés

Bár sajnos a Ragadozó madarak messze alulmúlta a várakozásainkat, elég fontos szerepet tölt be a DC filmes univerzumában, úgyhogy érdemes arról beszélni, hogy milyen hatással lesz például a jövőbeli filmekre. Értelemszerűen előfordulhatnak alább kisebb spoilerek, saját felelősségre olvassatok tovább. Mi szóltunk.

Hirdetés

Kezdjük ott, hogy a Ragadozó madarak egyértelműen az Öngyilkos osztag folytatása, ami nyilván azért furcsa, mert azt a mozit elvileg rebootolja a DC, még ha ehhez félig-meddig pontosan ugyanazt a szereplőgárdát kérték is fel. Ezúttal is ugyanazt a Harley Quinnt kapjuk, de maga a kapcsolat szinte ennyiben meg is áll, nagyon hasonlóan ahhoz, mint ahogy az Aquaman kibontotta a Justice League mozit. Nem kell emlékezni arra, hogy most akkor pontosan ki volt a gonosz, vagy Harley hogyan csatlakozott a csapathoz, elég, ha valami nagyjából dereng a filmről.

Harley és Joker ugye azóta szakítottak, ezt és Harley eredettörténetét is megtudjuk rögtön az elején. Azonban míg a lány fiatal korát egy animációs résszel mutatják meg, a Jokerrel való kapcsolatánál már az Öngyilkos osztag jeleneteit használják, kényesen ügyelve arra, hogy Jared Leto arca soha ne legyen rajta a képen. És ez a film egészében így is marad. Tudjuk, hogy ki az, de nem látjuk az arcát. Hogy egyébként miért mentek szét, az egész végig nem derül ki, ahogy rengeteg más kérdésre sem kapunk választ, mint hogy hol van egyáltalán Mr. J, vagy hogy úszta meg Harley az előző balhét. Mivel a film gyakran hangoztatja, hogy mindenki azért tiszteli Harley-t, mert azt hiszik, még mindig Joker csaja, és ezért egy ujjal se mernek hozzáérni, valószínűleg az őrült bohóc még szabadlábon van.

Az arctalan Joker mellett egyetlen kapcsolódási pont van még az Öngyilkos osztaghoz. Amikor Harley a trailerben is látható módon feltúrja a rendőrséget, akkor egy körözési plakáton meglátja Bumeráng Kapitány arcát, és meg is jegyzi, hogy: "Hé, én őt ismerem!" Jai Courtney a rebootban is eljátszhatja majd a rosszfiút, de ha valahogy visszacsatolnak a Ragadozó madarak filmre, akkor tényleg teljesen összekavarják majd az idővonalakat.

Ti láttátok már a Ragadozó Madarakat? Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)