Hirdetés

Nem kegyelmezett a Ragadozó madaraknak sem az őszinte előzetes

|

Az egyik kedvenc videósorozatunk most Margot Robbie, azaz Harley Quinn képregényfilmjét szedi ízekre.

Hirdetés

Bármennyire is szeretünk egy-egy filmet, azért jólesik önfeledten kikacagni a hibáit, főleg ha azt olyan kreatívan teszi valaki, mint a Honest Trailers csatorna. A srácok nem kímélnek egyetlen alkotást sem, így az utóbbi időben megkapta a magáét például a Bosszúállók: Végjáték, az X-Men: Sötét Főnix, a Pókember: Idegenben és a Netflix The Witcher sorozata is. 

Hirdetés

A felhozatalból természetesen nem maradhatott ki a Ragadozó madarak sem, amelynek többször is igyekezett elevenjére tapintani a videó: ilyen többek között Jared Leto, a film címe, Jared Leto, Gotham, Jared Leto vagy éppen a karakterépítés. Bár az élcelődés most nem olyan éles, mint szokott, azért az öt perces előzetes alatt most sincs hiány mókás beszólásokból. Kattanjatok rá ti is: 

Nektek hogy tetszett a Ragadozó madarak mozi? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)