Hirdetés

Rajongói nyomásra két részre osztották a DC FanDome eseményt

|

A Suicide Squad: Kill the Justice League és az új Batman-játék leleplezése szerencsére nem csúszik.

Hirdetés

Augusztus 22-én fogják megtartani a DC Comics-hoz kötődő nagy streaming eseményt, a DC FanDome-ot, amelynek keretében kisebb-nagyobb bejelentésekre számíthatunk filmek, sorozatok és videojátékok formájában is. Többek között itt kerül leleplezésre a Rocksteady-nél készülő Suicide Squad: Kill the Justice League és a WB Games Montréalnál formálódó új Batman-játék is, de Black Adam filmes változatát is itt láthatjuk majd először Dwayne Johnson megformálásában.

Hirdetés

A visszajelzések alapján azonban az esemény túl sűrűnek bizonyult, így a szervezők jobbnak látták, ha két részre bontják a DC FanDome-ot. Az első fele a Hall of Heroes lesz, amely változatlanul augusztus 22-én, magyar idő szerint este 19:00-től kerül megrendezésre és nyolc órán keresztül tart majd, ahol a legizgalmasabb panelek (The Suicide Squad, Wonder Woman 1984, The Batman, Black Adam, Aquaman, Shazam!, Az Igazság Ligája - Snyder Cut, illetve videojátékos bejelentések) kapnak helyet. Ezt a nyolc órás etapot aztán még két alkalommal megismételik másnap. 

Szeptember 12-én (szintén 19:00-től) aztán jön a második esemény, az Explore the Multiverse, amelynek keretében a különböző szekciók tartalmai közül saját magunk válogathatjuk majd össze azokat, amikre kíváncsiak vagyunk. Márpedig bőven lesz miből csemegézni, mivel több mint száz órányi néznivalóval készülnek a szervezők. A hivatalos honlap információi szerint mindkét DC FanDome blokk teljesen ingyenes és több nyelven is elérhető lesz, továbbá a laptopok és PC-k mellett okostelefonokon, illetve tableteken keresztül is követhető lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)