Hirdetés

Rajongói videóban találkozik a Star Wars és a Star Trek

|

Egy rajongó elképzelte, milyen lenne Kirk kapitány és Darth Vader találkozása.

Hirdetés

Továbbra is vannak fanatikus rajongók mind a Star Wars, mind a Star Trek oldalán, akiket kiráz a hideg, ha csak meghallják a másik franchise nevét, és úton útfélen hirdetik, hogy az ő kedvencük a feljebbvaló.

Hirdetés

De szerencsére olyan arcok is akadnak, akik mindkét világot a magukénak érzik. Közéjük tartozik az alábbi videót elkészítő CaptainJZH is, aki klasszikus Star Wars és Star Trek részletekből vágta össze, hogy milyen lenne, ha Kirknek és legénységének Han Solo segítségével kéne megállítania Darth Vadert.

A két univerzum bizonyára sosem találkozik majd a filmvásznon, éppen ezért tudunk örülni az ilyen "mi lenne ha" videóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)