Hirdetés

Rajongók perlik a Universal Picturest, mert egy film előzetesében olyan színésznő szerepelt, aki a filmben nem

|

Hallottunk már furcsa ítéleteket amerikai bíróságokról, de ez a per nagyon esélytelennek tűnik.

Hirdetés

2011-ben valaki pert indított Ryan Gosling Drive című filmje ellen, ugyanis a sértett szerint a film előzetesei azt egy akció-thrillernek állították be, aztán kiderült, hogy sokkal inkább egy drámáról van szó. A bíróság akkor nem adott teret az ügynek, a keresetet elutasították. Ugyan nem sűrűn esik meg, hogy rajongók betámadják a filmeket valamilyen vélt sérelem miatt, most megint egy érdekes ügy került elő, szintén az USA területéről.

Hirdetés

A Yesterday című, 2019-es film egy furcsa idővonalon játszódik, ahol egy zenész egyszer arra ébred, hogy ő az egyetlen az egész világon, aki emlékszik a The Beatles-re és dalaikra. A történetben egy szerelmi háromszög is szerepelt volna, amihez harmadikként csatlakozik Ana de Armas karaktere, ez a szál azonban, annak ellenére, hogy az előzetesekben szerepelt, végül sosem került be a filmbe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Most egy amerikai pár 5 millió dollárra perli a Universal Pictures-t, szerintük ugyanis a stúdió tudta, hogy a film nem lenne elég sikeres, ezért felhasználták de Armas népszerűségét, hogy azzal tegyék többek számára érdekessé a produkciót.

Az igazság az, hogy a forgatókönyvíró annak idején egészen világosan beszélt a döntésük hátteréről. Richard Curtis elmondta, hogy de Armas karaktere egy fontos elem lett volna a filmben, az azonban szerintük belerondított volna a teljes képbe és a főszereplő romantikus szálába, ezért inkább teljesen kivették, annak ellenére, hogy a stáb nagyon szerette a részt és állítólag a színésznő is zseniálisan alakított.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)