Hirdetés

Rajongsz az animékért? A Neflixnek van egy jó híre számodra

|

A piacvezető streaming-szolgáltató legfrissebb bejelentése szerint csak az idei évben nagyjából 40 új anime kerül a kínálatukba.

Hirdetés

Az utóbbi pár évben a Netflix komolyan rágyúrt arra, hogy japán alkotókkal együttműködve minél több anime kerüljön kínálatukba. Ezek között akadnak régi klasszikusok licencei és új, saját gyártású alkotások is. Ez az elkövetkezendőkben sem változik majd, sőt, az idei év kifejezetten erősnek ígérkezik ezen a téren.

Az AnimeJapan 2021 showcase-en adott hírt a szolgáltató arról, hogy milyen terveik vannak animék terén. A műfaj rajongói örülhetnek, ugyanis idén is bőven lesz néznivalójuk: a platformon hamarosan debütál a Way of the Househusband nevű vígjáték széria, mely egy családját nevelő, visszavonult Yakuza-tagról szól majd.

Hirdetés

De említhetjük például az első fekete szamurájról szóló Yasuke című alkotást, az Eden-t, a Full Metal Alchemist: Brotherhoodot vagy a Record of Ragnarokot is, melyek mind idén landolnak a Netflix kínálatában. A bemutatón a szolgáltató képviselője elmondta, hogy nagyjából 40 új animére számíthatunk idén, ami majdhogynem duplája a tavalyi mennyiségnek.

Egyelőre persze még messze nincs minden széria bejelentve, de az egészen biztos, hogy az anime-rajongók számára kevés nyugtot hagy 2021-ben a piros platform.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)