Hirdetés

Rajzfilm készül az egyik legjobb Batman képregényből, itt az első előzetes

|

A Batman: The Long Halloween Part 1 kötelező néznivaló lesz a Sötét Lovag rajongótábora számára.

Hirdetés

Ha a leghíresebb vagy akár legjobb Batman sztorikat kellene megemlíteni, akkor valószínűleg sokaknak az Alan Moore által írt The Killing Joke, a Frank Miller-féle Year One és The Dark Knight Returns, vagy épp Jeph Loeb munkája, a The Long Halloween jut az eszébe.

A 2007 óta futó DC Universe Animated Original Movies széria már több tucat animációs filmet kitermelt magából, és ezek között megkapta saját adaptációját az előbb felsoroltak közül az összes klasszikus, kivéve a The Long Halloweent. Most ezt a régi elmaradást pótolja a stúdió.

Hirdetés

Két részletre bontva érkezik a rajzfilmes adaptáció, első körben tehát a Batman: The Long Halloween, Part One-t fogjuk megkapni. Hivatalos megjelenési dátumot egyelőre még nem kapott de valószínűleg még a nyáron megérkezik az első felvonás. Érdekesség egyébként, hogy a Part One-nak PG-13-as korhatárbesorolást adtak az illetékesek, az ősszel várható Part Two viszont R-besorolást kapott, szóval a folytatás jóval durvábbnak ígérkezik. 

A Batman: The Long Halloween, Part One-ban Jensen Ackles hangján szólal majd meg Batman/Bruce Wayne, Troy Baker lesz Joker, Josh Duhamel szólaltatja meg Harvey Dentet, a néhai Naya Rivera pedig Macskanő/Selina Kyle szerepét kapta. Rivera tavaly nyáron halt meg mindösszesen 33 évesen, az alkotók az ő emlékének is ajánlják a filmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)