Hirdetés

Rákos megbetegedéséről mesélt Stanley Tucci

|

Az Éhezők Viadala és az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló sztárja őszintén vallott élete talán legnehezebb szakaszáról.

Hirdetés

Először beszélt betegségéről Stanley Tucci, akit 3 évvel ezelőtt diagnosztizáltak rákkal. A színész a Vera Magazine-ban mesélt a nehéz időszakról, amikor nagy dózisú kemoterápiás kezelést is kapnia kellett.

Tuccit nyelvrákkal diagnosztizálták, a tumor pedig túl nagy volt műtéti eltávolításhoz, így sugárkezelést és kemoterápiát is alkalmazni kellett a színészen.

Hirdetés

Tucci elmondta, azért is volt számára nagyon nehéz a diagnózis után, mivel első felesége, Kate Spath-Tucci is rákban hunyt el 2009-ben, 47 éves korában.

"Megfogadtam, hogy én sosem teszek majd ilyesmit (itt a sugárkezelésre és a kemoterápiára gondol), miután az első feleségem rákban halt meg. Szörnyű volt látni, ahogy éveken át kezelték őt."

A színész elárulta, volt egy hat hónapos időszak, mikor evőcsővel tudott csak táplálkozni, ami nem csak neki, a családjának is nagyon nehéz volt.

"A ráktól egyszerre kezdesz jobban és kevésbé félni. Sokkal idősebbnek érzem magam, mint a betegség előtt, de haladni akarok tovább és még több dolgot véghez vinni."

A színészt sikeresen kezelték, aki az interjúban úgy fogalmazott, nem valószínű, hogy visszatér a betegsége.

Stanley Tuccit legközelebb a Kingsman sorozat harmadik részében láthatjuk, ami december 23-án debütál. A magyar feliratos előzetest ide kattintva nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)